Het appartement is gelegen in de badplaats Zandvoort. Naast de prachtige duinstreek en de brede stranden kunt u vele activiteiten ondernemen. Er zijn veel verschillende winkels (die 7 dagen in de week open zijn), restaurants en voor de surfliefhebbers een aantal watersportcentra. Ook onderscheidt Zandvoort zich door de grote verscheidenheid aan strandpaviljoens, waar u heerlijk op het terras kunt vertoeven.

Handig om te weten

In het dorp bevindt zich een wasserette. Op 50 meter afstand van het appartement kunt u fietsen huren. Supermarkten op loopafstand van het appartement.

Wilt u een keer een stad bezoeken? De steden Haarlem en Amsterdam zijn met het openbaar vervoer respectievelijk binnen 10 minuten en 30 minuten bereikbaar.

Via onderstaande links vindt u een greep uit de mogelijkheden in Zandvoort en omstreken:

• Circuit Park Zandvoort
• Holland Casino

Het Cassino bevindt zich op 3 minuten loopafstand van het appartement.

• Keukenhof

De kleurrijke bollenstreek en Lentepark Keukenhof liggen om de hoek.

• Nationaal Park Zuid- Kennermerland

Een uniek natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen en/of fietsen.

• Amsterdamse Waterleidingduinen

Een duingebied van ca 3400 ha gelegen tussen Zandvoort en Noordwijk. Het prachtige gebied is alleen bestemd voor wandelaars

• Golf Zandvoort

Zandvoort  kent verschillende golfclubs waaronder de: Kennemer Golf & Countruy Club en Open Golf Zandvoort.

• Stad Haarlem

Haarlem, rijk aan kunst en cultuur, monumenten en gezellige restaurants. Tevens kunt u er heerlijk winkelen door het grote en gevarieerde winkelaanbod.

Stad Amsterdam

Een stad voor met prachtige bezienswaardigheden, waaronder:

Het Rijksmuseum

Van Gogh Museum

Eye Film Instituut

Anne Frank Museum

Zeilboot en  Sloepverhuur 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is uitstekend. Via verschillende uitvalswegen is het appartement goed bereikbaar. Het treinstation van Zandvoort is gelegen op slechts 250 meter ( 5 minuten loopafstand ). De afstand tussen Luchthaven Schiphol en Zandvoort bedraagt 25km.